Thursday, January 8, 2009

Tori Amos - Winter

3 comments:

  1. Iti multumesc mult pentru postare , Adriana.Acum am originalul,asa numesc eu clipurile care le vad pt prima oara.Nu am reusit nicicum sa postez clipul cu audio original...imi pare rau ca nu am putut sa te ajut.Clipul Everything's vad ca merge dar cred ca trebuie sa il sterg de la adresa ca sa il poti posta,am copiat un clip cu Tori dar tot nu a primit scria ca mai e o copie la fel pe net sau nu am inteles...frumos a comentat ''Winter'' clipul tau , foarte romantic...Wild Ist The Wind e un cip care nu imi da pace , as spune ca e mana ta in amandoua,aceeasi schimbare in lina de forme si culori ...nu poti sa le compari din punctul ...care e mai reusit,sant ca o pereche de gemeni,dar fata si baiat...nu stiu.... Te rog sa stergi coment. dupa ce il citesti,e prea scurt si poate mai vrea si altcineva sa faca un coment. si o sa se ,,planga la tine ca am luat tot spatiul''...cu drag semianonymous

    ReplyDelete
  2. Poti sa pastrezi si tu Winter daca vrei.Dar nu inteleg de unde trebuie sa-l stergi pe Everything. Wild is the wind nu este al meu, unde l-ai vazut? Ma tot intreb pe cine cunosc eu in Timisoara si inca nu am aflat, tot nu stiu cu cine vorbesc, dar ma gandesc ca o sa aflu in curand, deja am facut un pas, de la anonymous la semianonymous, poate data viitoare nu o sa mai fie nimic cu anonymous:)

    ReplyDelete
  3. nu ne cunoastem , am postat copia ce am luat-o de la tine pe youtube , adresadeproba,la fel era si Lacrima dincolo,incercam sa vad ce merge si ce nu,copyright.Imi parea rau ca nu ai putut posta clipurile,initial cautam un audio mai reusit de la melodia cu Adrian Stefan asa ca am venit pe youtube,si asa te-am gasit.Am sa fac un coment de pe youtube sa vezi clipul tau apoi poti si tu sa il incarci cand ai timp ca nu are copyright am scris acolo.

    ReplyDelete